UPRAWA PIECZAREK - mycie i dezynfekcja
- 1
- 2
-
LERASEPT T 430
Kombinacja biocydów i składników czynnych o efektywnym działaniu dezynfekującym . Preparat wykazuje działanie bakteriobójcze, grzybobójczej i wirusobójcze.
-
LERASEPT AKTIV
Pieniący środek do dezynfekcji powierzchni z kwasem nadoctowym. Bezpieczny dla ocynku.
-
LERADES SZ 120
LERADES SZ 120 jest zwilżającym, pieniącym, alkalicznym preparatem z zawartością aktywnego chloru przeznaczonym do mycia i dezynfekcji.
-
-
LERAPUR OXI
Lerapur OXI jest kwaśnym środkiem do dezynfekcji powierzchni o szerokim spektrum działania na bakterie, grzyby, wirusy i spory.
-
LERASEPT KBP
Lerasept KBP jest skoncentrowanym środkiem dezynfekującym na bazie kombinacji czwartorzędowych soli amonowych i aldehydu glutarowego.
-
LERASEPT L 420
Produkt przeznaczony jest do ręcznego mycia i dezynfekcji powierzchni wszelkiego rodzaju w budynkach użyteczności publicznej, obszarach produkcyjnych i handlowych, przemysłu spożywczego. Lekko alkaliczny charakter produktu chroni czyszczone powierzchnie oraz skórę. Przetestowany pod kątem aktywności przeciw wirusom Corona (patrz załącznik).
-
LERASEPT VET 200
Lerasept® VET 200 jest wysoce skoncentrowanym środkiem dezynfekującym. Produkt zawiera silnie działające związki powierzchniowo czynne zapewniające bardzo dobre właściwości penetracyjne i wyjątkową skuteczność mikrobiologiczną. Nie zawiera formaldehydu.
-
LERASEPT TGA
LERASEPT® TGA jest płynnym koncentratem na bazie aldehydu glutarowego oraz związków amonowych o szerokim spektrum bakteriobójczym i grzybobójczym przeznaczonym do stosowania w rolniczych obiektach hodowlanych oraz pieczarkarstwie.
- 1
- 2