Kategorie

UPRAWA PIECZAREK - mycie i dezynfekcja 

  • Kombinacja biocydów i składników czynnych o efektywnym działaniu dezynfekującym . Preparat wykazuje działanie bakteriobójcze, grzybobójczej i wirusobójcze.

  • Pieniący środek do dezynfekcji powierzchni z kwasem nadoctowym. Bezpieczny dla ocynku.

  • LERADES SZ 120 jest zwilżającym, pieniącym, alkalicznym preparatem z zawartością aktywnego chloru przeznaczonym do mycia i dezynfekcji.

  • Płynny, pieniący, alkaliczny, zawierający chlor środek myjąco-dezynfekujący.

  • Lerapur OXI jest kwaśnym środkiem do dezynfekcji powierzchni o szerokim spektrum działania na bakterie, grzyby, wirusy i spory.

  • Lerasept KBP jest skoncentrowanym środkiem dezynfekującym na bazie kombinacji czwartorzędowych soli amonowych i aldehydu glutarowego.

  • Produkt przeznaczony jest do ręcznego mycia i dezynfekcji powierzchni wszelkiego rodzaju w budynkach użyteczności publicznej, obszarach produkcyjnych i handlowych, przemysłu spożywczego. Lekko alkaliczny charakter produktu chroni czyszczone powierzchnie oraz skórę. Przetestowany pod kątem aktywności przeciw wirusom Corona (patrz załącznik).

  • Lerasept® VET 200 jest wysoce skoncentrowanym środkiem dezynfekującym. Produkt zawiera silnie działające związki powierzchniowo czynne zapewniające bardzo dobre właściwości penetracyjne i wyjątkową skuteczność mikrobiologiczną. Nie zawiera formaldehydu.

  • LERASEPT® TGA jest płynnym koncentratem na bazie aldehydu glutarowego oraz związków amonowych o szerokim spektrum bakteriobójczym i grzybobójczym przeznaczonym do stosowania w rolniczych obiektach hodowlanych oraz pieczarkarstwie.

Szukaj

Menu